Бяха унищожително тихи няколко месеца за червения килим. Историческата стачка SAG-AFTRA, която

...
Бяха унищожително тихи няколко месеца за червения килим. Историческата стачка SAG-AFTRA, която
Коментари Харесай

Вътре в революцията на червения килим

Бяха унищожително тихи няколко месеца за аления килим. Историческата стачка SAG-AFTRA, която продължи 118 дни и включваше актьори бойкотиращи популяризирането на работата си посредством министър председатели и кино фестивали, спря церемонията на холивудската машина.

Сега аленият килим е назад. Но паузата в програмирането извади нескрито смяна в промишлеността, както във връзка с метода, по който актьорите могат да разпространяват работата си в бъдеще, по този начин и във връзка с това, което носят, с цел да го създадат. Изчезнаха нормалните кодове за черни вратовръзки на добре прилепващ смокинг и класическа рокля, отстъпвайки място на нова епоха на помпозност, неутрално по отношение на пола облекло и нараснало наличие на рисковани и непредвидени етикети.

Отзад това са съединител от стилисти на звезди. „ Ние сме главните медиатори в кариерите на хората, с които работим, тъй като оказваме помощ да се дефинира техният имидж и оказваме помощ да се построи подтекст в света “, споделя Карла Уелч, основана в Лос Анджел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР